Lizette van Doorn:
Lizette kan vertrouwen op haar jarenlange ervaring in de reguliere advocatuur en in het bedrijfsleven (Hoofd Juridische Zaken, lid van het Directie Managementteam), waarbij ze als in house advocaat actief was binnen het brede ondernemings- en arbeidsrecht. Dat heeft geleid tot een no-nonsense benadering, die cliënten als fris en transparant ervaren. Haar aanpak is persoonlijk, praktisch toepasbaar en in hoge mate oplossingsgericht.

Ferenc Welten:
Ferenc is al ruim 18 jaar advocaat voor ondernemingen en particulieren, met name op het gebied van arbeidsrecht en het algemeen ondernemingsrecht. Zijn aanpak is pragmatisch, rationeel en gericht op het eindresultaat. Cliënten vinden in hem een betrokken jurist met een grondige kennis van de business, die ook strategisch meedenkt en juridische kwesties helder voor hen weet te vertalen. Ferenc heeft met succes de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht afgerond. Hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

Sietske Hubens – van de Loo
Sietske is een telg uit een ondernemersnest met een bovenmatige fascinatie voor de juridische perikelen binnen bedrijven. Ondernemen is er thuis met de paplepel ingegoten. Naast de lusten hoorde zij ook de lasten: ondernemen gaat helaas soms ook gepaard met conflicten. Dat was voor Sietske een van de redenen om de advocatuur in te gaan. Sietske is werkzaam geweest bij een nichekantoor dat zich richtte op de ondernemer. In die periode heeft zij zich gespecialiseerd in de rechtsgebieden Faillissementsrecht en Ondernemingsrecht en als advocaat veel ondernemers bijgestaan in diverse juridische geschillen. In het bijzonder heeft zij als waarnemend curator veel faillissementen afgewikkeld, hetgeen zij overigens nog steeds doet. Juist deze specifieke kennis en ervaring is waardevol voor ondernemers. Dit brengt haar in staat om binnen ondernemingen vroegtijdige (negatieve) signalen te constateren, zodat daarop geanticipeerd kan worden.

Sietske ziet het recht als een hulpwetenschap. Achter een juridische vraag of probleem zit vaak meer dan alleen het recht, namelijk verschillende belangen en emoties. Het is van belang om die te onderkennen, want alleen dan kun naar de beste oplossing streven. Een pragmatische aanpak staat daarbij altijd voorop