Lizette van Doorn
Heeft jarenlange ervaring, ook als Hoofd Juridische Zaken binnen het bedrijfsleven. Visie, focus en een gezonde mate van lef. Betrokken bij uiteenlopende strategische en commerciële transacties. Denkt preventief kritisch mee, ook buiten de juridische kaders, en zoekt naar werkbare oplossingen. Actief binnen de serviceclub Kiwanis en op de golf- en tennisbaan.

Lizette heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden “Ondernemingsrecht"en “Arbeidsrecht" geregistreerd. Die registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op de betreffende rechtsgebieden.

Ferenc Welten
Ruime ervaring in de advocatuur en in het bedrijfsleven. Specialist arbeidsrecht (VAAN) en deskundig op het gebied van commerciële contracten. Betrokken, gedreven en no-nonsense. Alles in het belang van de cliënt: procedeert als een minnelijke regeling niet mogelijk is. Vicevoorzitter ondernemersvereniging Ondernemend Veghel en bestuurslid Platform Ondernemend Meierijstad. Fanatiek hardloper.

Ferenc is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de specialisatievereniging waartoe uitsluitend ervaren arbeidsrechtadvocaten worden toegelaten die een door VAAN erkende specialisatieopleiding succesvol hebben voltooid. Uiteraard heeft Ferenc in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied “Arbeidsrecht" geregistreerd. Die registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het rechtsgebied arbeidsrecht. 

Sietske Hubens – van de Loo
Telg van een ondernemersfamilie. Specialistische kennis in het ondernemers- en faillissementsrecht. Scherp, doortastend en recht door zee. Betrekt bij een juridische vraag ook de achterliggende belangen en emoties om tot de beste oplossing te komen. Voorzitter van Stichting Natuurlijk! Sint-Oedenrode. Fanatiek in hockey, wielrennen en skiën.

Sietske heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de rechtsgebieden “Insolventierecht" en “Ondernemingsrecht" geregistreerd. Die registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op de betreffende rechtsgebieden.