Lizette van Doorn
Heeft jarenlange ervaring, ook als Hoofd Juridische Zaken binnen het bedrijfsleven. Visie, focus en een gezonde mate van lef. Betrokken bij uiteenlopende strategische en commerciële transacties. Denkt preventief kritisch mee, ook buiten de juridische kaders, en zoekt naar werkbare oplossingen. Actief binnen de serviceclub Kiwanis en op de golf- en tennisbaan.

Ferenc Welten
Ruime ervaring in de advocatuur en in het bedrijfsleven. Specialist arbeidsrecht (VAAN) en deskundig op het gebied van commerciële contracten. Betrokken, gedreven en no-nonsense. Alles in het belang van de cliënt: procedeert als een minnelijke regeling niet mogelijk is. Vicevoorzitter ondernemersvereniging Ondernemend Veghel. Fanatiek hardloper.

Sietske Hubens – van de Loo
Telg van een ondernemersfamilie. Specialistische kennis in het ondernemers- en faillissementsrecht. Scherp, doortastend en recht door zee. Betrekt bij een juridische vraag ook de achterliggende belangen en emoties om tot de beste oplossing te komen. Voorzitter van Stichting Natuurlijk! Sint-Oedenrode. Fanatiek in hockey, wielrennen en skiën.